Det er vigtigt, vi har frysehuse til at holde vores fødevarer kolde eller på frost, indtil de kan komme ud til forbrugerne. På hjemmesiden kan du læse om, hvordan man på et professionelt frysehus sikrer de fødevarer, som vi alle køber til hverdag, og hvordan man sikrer den transport, som bringer varerne ud til de forretninger, der forsyner de forskellige grupper af forbrugere.
På hjemmesiden kan du se, hvordan man løser de forskellige logistiske problemer, der er, når du både har køle- og fryseafdelinger, og de begge skal være med til at sikre, at fødevarerne forbliver så friske som muligt, og at de samtidig ikke kommer til at blive for varme eller tør op. Det er med at sikre, at de fødevarer, som kommer ind, bliver behandlet korrekt, så de er sikre, når de igen skal videre fra frysehuset og til forretningerne.

Du kan finde informationer om de forskellige former for fødevarer, som firmaer tager sig af, og hvilke samarbejdspartnere de har.
Du vil også få et overblik over de kølebiler, som firmaerne bruger til transport af fødevarerne og de forskellige afdelinger, som tager sig af de fødevarer, som enten skal i køle- eller i frysehus.
Du vil på hjemmesiden også finde de oplysninger, du skal bruge, hvis du skal bruge et kølehus, det er vigtigt for logistikken og for medarbejderne, at du hurtigt kan få varerne ind i frysehuset og sikre, de ikke er for længe væk fra kulden, det er jo med at sikre, at de fødevarer, som vi midlertidig har i varetægt, kommer ud til forbrugerne lige så gode, som de blev overladt til frysehuset.