Nå ja kølehuse

Det er nok de færreste forbrugere, som tænker over, at der selvfølgelig er masser af kølehuse over hele landet, som er med til at sikre, vi har friske fødevarer. Men de er der og uden dem, ville vi ikke have frisk mad, vi ville ikke kunne få de frostvarer, som vi alle bruger, så som for eksempel ærter, gulerødder og spinat, bare for e96f077e-318d-4951-b8b9-762f0f65fbe9at nævne nogle ganske få.
Næsten alle de fødevarer, som vi alle spiser til daglig, kommer forbi et kølehus, inden de kommer ud til forbrugerne. Det siger sig selv, at alle de frostvarer, som du finder i forretningerne, alle har været gennem frysehuset, inden de kom ud i forretningerne. Men at mange af dine frugter og grøntsager, som du køber friske, også har være forbi et frysehus, er der ikke mange som ved. De har så ikke været i frostafdelingen, men de har været i køleafdelingen, og de har ofte været der et stykke tid, inden de kommer ud til forbrugerne.
Det er derfor også en god idé, at der er mange køle- og frysehuse over hele landet, som er med til at sikre, der ikke er langt fra kølehus til forretning, det er med til at sikre, at varerne, som forretningerne sælger, er så friske som muligt, og at du som forbruger ikke får varer, som har været uger undervejs.
Samtidig gør køle- og frysehuse, at du kan få grønt og køb hele året rundt, selvom det ikke er i sæson. Noget kan selvfølgelig importeres fra udlandet, men danske æbler kan du nu om dage købe hele året, fordi æblerne, når der er blevet plukket, opbevares i et kølehus, indtil de kommer ud i forretningerne, hvor du kan købe et sprødt æble, når du har lyst. Og sådan er det også med alle andre former for frugt, grønt og kød.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *